مرجع مقالات انواع آرد و بررسی ویژگی های انها مرجع مقالات انواع آرد و بررسی ویژگی های انها .

مرجع مقالات انواع آرد و بررسی ویژگی های انها

خواص آرد نخودچی

نوع خاصی از گندم فرنگی وجود داراست  خرید آرد نخود  که به گندم «دوروم» مشهور میباشد. این گندم به رنگ قهوه‌ای قرمز رنگ و تیره‌خیس از گندم بی آلایش میباشد و پروتئین بیشتری داراست. اما این آرد دانه‌بندی درشت‌تری نسبت به آرد گندم بی آلایش دارااست و چندان پودری وجود ندارد، درضمن گندم دوروم در کشور‌ایران به طور محصور کشت میگردد، به این ترتیب اسپاگتی‌سازهای جمهوری اسلامی ایران بیشتر از به عبارتی آرد بی آلایش برای ساخت و ساز آرد نول- آرد سپید- به کار گیری می‌نمایند. اما نباید اندیشه کرد آرد سمولینا چیز تعجب آور و غریبی میباشد؛ صرفا تفاوت این آرد با آرد سپید این میباشد که یه خرده پروتئین بیشتر، رنگدانه بیشتر، بتاکاروتن بیشتر و آنتی‌اکسیدان بیشتری داراست و کلاً مغذی‌خیس میباشد؛ همین!


بیسکویت خرمایی

مواد ما یحتاج برای 4 نفر: آرد:

2پیمانه
آرد سمولینا: یک پیمانه
روغن مایع: یک دوم پیمانه
کره: یک‌چهارم پیمانه
شکر: یک‌چهارم پیمانه
گلاب: یک‌چهارم پیمانه
آب: نصف پیمانه
پودر زیره: نصف قاشق چای‌خوری
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
مایه خمیر فوری: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
نمک: به مقدار موردنیاز
برای درون بیسکویت: خرمای له گردیده ترکیب با یک قاشق چای‌خوری دارچین


شیوه تهیه و تنظیم: کلیه مواد خمیر را با هم ترکیب نمایید تا به صورت خمیر در بیاید. 30دقیقه به خمیر استراحت دهید. در‌این مسافت رطب را پوره کرده و یه خرده دارچین و در شکل میل زیره اضافه فرمایید. سپس کف پوسته را چرب و آرد پاشی فرمائید. خمیر را دو نصیب کرده و یکی‌از را کف پوسته پهن فرمایید. رطب را فی مابین 2نایلون به اندازه پوسته‌تان گشوده فرمائید و روی لایه خمیری بگذارید. سپس هم لایه انتها خمیری را روی لایه خرمایی گشوده فرمایید و پاره ای دارچین بپاشید و برش بزنید. هم اکنون سینی را در فر 175 جایگاه سانتیگرادی به بازه زمانی 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.


برچسب: خرید آرد نخود،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۷:۴۲:۵۷ توسط:HAMED موضوع: نظرات (0)