مرجع مقالات انواع آرد و بررسی ویژگی های انها مرجع مقالات انواع آرد و بررسی ویژگی های انها .

مرجع مقالات انواع آرد و بررسی ویژگی های انها

دلیل کرم زدن آرد گندم و راه جلوگیری از آن

وقتی که آرد فاسد می گردد خرید آرد نخود  ساختار مولکولی آن عوض شده و ترکیبات مضر در آن تولید می‌گردد البته طبق نتیجه ها مطالعات انجام یافته به حیث نمیرسد مصرف آن برای بشر زیان خاصی داشته باشد، اگرچه روی مزه شیرینی، کیک و نان اثر منفی میگذارد.

آرد کپک زده علاوه بر مزه نا خوشایندی که دارااست ممکن میباشد برای سالمی نیز مضر باشد اگرچه تمامی کپک ها خطرناک نیستند البته بعضا از آنان مواد شیمیایی به اسم مایکوتوکسین ایجاد می نمایند که سبب بروز اسهال و استفراغ می‌گردد و بسته به مقدار و دوران مجال مصرف آن‌ها، ممکن میباشد با بیماری های بدون شوخی خیس همانند سرطان و بیماری کبدی نیز دارای ربط باشند.آرد یکی‌از بزرگترین موادی میباشد که برای شیرینی پزی به کارگیری می‌گردد.
این ماده با خرد کردن غلات متعدد یا این که
یا
یا این که
مواد غذایی دیگر و تبدیل کردن آن‌ها به پودر ساخته میگردد.

اگرچه آرد به صورت سنتی از گندم تهیه و تنظیم می گردد. البته فعلا گونه های بیشمار و مختلفی از آرد به عنوان مثال آرد نارگیل، آرد بادام و بقیه انواع فاقد گلوتن در قفسه دکان های مواد غذایی در دسترس میباشد.

بخش اعظمی از اشخاص آرد را به زمان وقت گیر در انبار نگه می دارا هستند.
حتی در شرایطی‌که تاریخ انقضا آن نیز پیشین باشد. بدین ترتیب پرسش اینجاست که چه وقتی آرد حاد می‌گردد؟

ماندگاری آرد چقدر میباشد و چه وقتی آرد وخیم می‌گردد ؟
اکثری از عامل ها در ماندگاری آرد یا این که برهه زمانی مجال ماندگاری آرد پیش از استارت به وخیم شدن تأثیر میگذارند.

بیشتر آردها ۳ الی ۸ ماه در دمای اتاق نو باقی می‌مانند. این دوران معمولاً زمان بر از تاریخ انقضاء آنهاست.

با این وجود ماندگاری ظریف به نوع آرد، مواد تشکیل دهنده آن و طرز حفظ آن بستگی داراست.

از کجا بفهمیم آرد وخیم گردیده ؟


برچسب: خرید آرد نخود،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۸:۳۹:۲۳ توسط:HAMED موضوع: نظرات (0)